• ZVV Beringe wordt ZVV Beringe/Second Go Electro

    5 aug 2022
  • Met trots mag ZVV Beringe de nieuwe hoofdsponsor presenteren: Second Go Electro. Beide partijen hebben een handtekening gezet onder een meerjarig samenwerking, ingaande vanaf het nieuwe seizoen. Second Go Electro heeft ook haar naam verbonden aan de club, wat betekent dat ZVV Beringe verder zal gaan als ZVV Beringe/Second Go Electro.

    Second Go Electro is een nieuw concept van Statice, de huidige teamsponsor van ZVV Beringe 2. Second Go Electro is in 2022 opgericht en richt zich op het herbruiken van elektronica en onderdelen van elektronische apparaten. Op de webshop vindt u vele soorten elektrische apparaten en onderdelen op één plek.

    Het logo van Second Go Electro zal vanaf september op de shirts van ZVV Beringe 1 te zien zijn. ZVV Beringe 1 wist afgelopen seizoen te promoveren, waardoor het team komend seizoen actief zal zijn in het landelijk zaalvoetbal. In de competitie komt de ploeg tegenstanders uit o.a. Utrecht, Roosendaal en Sint-Michielsgestel tegen. Vanwege de promotie wijzigt de vaste speelavond van ZVV Beringe 1 van maandagavond naar vrijdagavond. De eerste officiële wedstrijd is een bekerwedstrijd tegen CFM/Transito uit Werkendam. Deze wedstrijd zal op 2 september gespeeld gaan worden in sporthal Piushof in Panningen.