• ZVV Beringe 1 heeft zich gerevancheerd van de nederlaag tegen Fermonia Boys 1. ZVV Beringe deed dit met een uitgekleed team met slechts 1 wissel. Gelukkig was Daan Verlijsdonk teruggekeerd van zijn blessure. SGB 1 stond met 4 wissels aan de start.

In de openingsfase was ZVV Beringe nog niet helemaal wakker, waardoor het in de eerste minuten niet in hun spel kwam. SGB 1 leek een stroeve tegenstander te worden met de nodige individuele klasse. Na 5 minuten kwam de thuisploeg op voorsprong na een prima actie en onhoudbaar schot in de hoek. ZVV Beringe herpakte zich en liet ook zien zonder veel wissels hogere pressie te kunnen spelen. Twee minuten na de openingstreffer kwamen onze mannen op gelijke hoogte. Marco Daniels passeerde zijn tegenstander en gaf de bal piekfijn bij de tweede paal. Hier hoefde Bjorn Korsten enkel zijn voet ertegenaan te zetten. Weer twee minuten later kwamen onze mannen op voorsprong. Dit keer was het Marco met de treffer op aangeven van Daan Verlijsdonk. In de daaropvolgende fase bleef SGB 1 aandringen en moest ZVV Beringe 1 hun krachten verdelen tussen aanval en verdediging. In minuut 16 wist Jeffrey Rijkers zijn tegenstander te passeren en met een hard schot in de kruising de marge op 2 te zetten. Een paar minuten later was Jeffrey weer trefzeker, waardoor een veilige marge behaald leek. Voor rust wist Brent Vulders nog de 1-5 te scoren. In de tweede helft begon ZVV Beringe bijna op de best mogelijke wijze. Een ingestudeerde aftrap werd op het laatste moment aangeraakt, waardoor de bal niet richting het doel ging. Even later schoot Bjorn zijn tweede van de avond binnen op aangeven van Marco. Na een gele kaart voor de thuisploeg wist ZVV Beringe weer een doelpunt te scoren. Bjorn plaatste de bal door de benen in de voeten van Brent. De Brabander wist wel raad met deze bal en schoot zijn tweede van de avond binnen. Hierna ging het spel hard op en neer, waarbij er hard gespeeld werd door de thuisploeg. Na een flinke beuk kreeg SGB 1 de tweede gele kaart, waardoor ZVV Beringe weer met een man meer mocht spelen voor maximaal 2 minuten. Dit leverde weinig op, omdat de ploeg besloot niet mee te gaan in het harde spel en de bal aan SGB te laten. Vrijwel direct nadat de speler terugkwam in het veld, besloot de scheids een wisselspeler van SGB geel te geven. Deze wisselspeler ging dermate door het lint dat de scheids besloot de wedstrijd te staken. De scheids verliet na het laatste fluitsignaal direct de sporthal, waardoor er al snel geen mogelijkheid meer was om de wedstrijd uit te spelen. Na ongeveer 12,5 minuut in de tweede helft werd de wedstrijd dan ook definitief gestaakt.

ZVV Beringe 1 speelt a.s. maandag de laatste wedstrijd van het seizoen tegen ZVV Gulpen 1. Kom onze mannen nog een keer aanmoedigen en bedanken voor een geweldig seizoen. Bij winst mag er teruggekeken worden op een geweldig seizoen met een prachtig resultaat!