• In de laatste wedstrijd van het seizoen heeft ZVV Beringe 1 geen spaan heel gelaten van ZVV Gulpen 1. Onze mannen traden aan met een volledige selectie, waardoor er 5 wissels op de bank zaten. ZVV Gulpen 1 kwam zonder wissel en moesten dit bekopen met een verlies van 12-0.

    ZVV Beringe sprak af om de tegenstander geen ruimte te geven. Vanaf het eerste fluitsignaal gingen onze mannen ZVV Gulpen volledig onder druk zetten, waardoor de bezoekers geen moment de kans kregen om rustig op te bouwen. Toch was de openingsfase slordig, met name in de afwerking, waardoor het doelpunt even op zich liet wachten. Even leek Jeffrey Rijkers geblesseerd van het veld te moeten, maar gelukkig bleek dit minder ernstig dan gedacht en kon hij verder. In de twaalfde minuut besloot Bjorn Korsten van afstand uit te halen. De bal werd getoucheerd door een verdediger, waardoor de keeper van Gulpen kansloos was. Dit bleek een startsein voor een golf aan aanvallen, waarbij wederom de afwerking meermaals niet goed was. Ilias Amhaouch was een aantal keren dichtbij, maar wist het net niet te vinden. Aan de andere kant kwam ZVV Gulpen er amper aan te pas. De schaarse kansen van de bezoekers werden vakkundig gepareerd door doelman Jeremy Caessens. In minuut 15 ging het ineens heel hard. Marco Daniels wist de 2-0 te maken en in dezelfde minuut scoorde Brent Vulders ook nog een doelpunt, 3-0. Vlak voor rust was het Gilian de Bruijn met zijn eerste van de avond, waardoor er een 4-0 ruststand op het bord stond. Toch was ZVV Beringe 1 niet geheel tevreden, want het spel was niet zorgvuldig.

    In de rust bespraken de startende vier veldspelers in samenwerking met Richard een ingestudeerde aftrap. In het hele seizoen kwam ZVV Beringe enkele malen dichtbij met dit kunststuk, maar uitgerekend in de laatste wedstrijd van het seizoen werd dit ook een doelpunt. Op aangeven van Marco wist Ron een doelpunt te maken. De Maasbreese connectie liet zich in het begin tweede helft nog tweemaal zien, want in de tweede en derde minuut van de tweede helft wist Marco te scoren op aangeven van Ron. In de vierde minuut van de tweede helft maakte Marco zijn derde doelpunt in drie minuten. Bjorn gaf de bal achter het standbeen en de Maasbreese baltovenaar had de hoek voor het uitkiezen. In het vervolg van de tweede helft wisten Gilian de Bruijn (2), Jeffrey en Brent te scoren.

    Een grote uitslag in de laatste wedstrijd van het seizoen, waarmee de tweede plek waarschijnlijk is veilig gesteld. Hiermee mag ZVV Beringe 1 spreken van een geweldig seizoen met een hoge notering én de promotie naar de Eerste Divisie!