• De mannen van Frank Brands hebben in eigen huis een nederlaag geleden tegen Bristol Team 1 uit Roosendaal. ZVV Beringe wist zonder de geblesseerde Bram Meeuwissen niet te leveren op het veld, waardoor de overwinning nooit echt binnen handbereik was. Bristol Team bleek een goede, degelijke tegenstander en ging er met een 3-6 overwinning vandoor.

    ZVV Beringe begon niet goed aan de pot, want al snel stond de eerste tegentreffer op het bord. Na balverlies schakelde de uitploeg razendsnel om en vond de vrijstaande Salah-Edinne Jaddi. Hij liet Jeremy Caessens kansloos en zorgde voor de 0-1. Deze baltovenaar bleek in het restant van de wedstrijd een lastig bespeelbare tegenstander met zijn flinke versnelling, feilloze techniek en gevaarlijke individuele acties. ZVV Beringe kon geen vuist maken en kwam in minuut 8 op een 0-2 achterstand. Een strakke, lage voorzet werd door Lucas den Mulder in eigen doel geschoten. In minuut 11 kwam Bristol Team zelfs op 0-3 door een doelpunt van Yazid Srhir. Na deze dramatische openingsfase rechtte ZVV Beringe haar rug en kwam het meer aan aanvallen toe. Vooral de laatste vijf minuten van de eerste helft werd een spervuur aan schoten en aanvallen richten het Brabantse doel, maar telkens was de afronding of eindpass niet scherp. Wanneer dit wel gebeurde lag de sterke keeper Wassim Achabar in de weg.
    In de rust werd ZVV Beringe opgepept door de woorden van coach Frank Brands en werd er gekozen om met meer pressie te gaan spelen. Zeker de eindfase van de eerste helft gaf veel hoop en, zoals de coach van Bristol het zei, een 0-3 in de zaal is gelijk aan een 0-1 op het veld. Het kan namelijk snel gaan in de zaal. ZVV Beringe kwam dan ook prima uit de kleedkamer. Met nieuwe, ingestudeerde aftrap werd direct een grote kans gecreëerd, maar helaas geen doel getroffen. Keer op keer vonden o.a. Ilias Amhaouch, Jeroen Verkennis, Bjorn Korsten, Marco Daniels, Brent Vulders en Daan Verlijsdonk de keeper van de tegenstander op hun pad. Soms met meer geluk dan wijsheid, maar hij was er telkens. Na 4 minuten in de tweede helft kwam Bristol team in de aanval en werd er ook direct gescoord, uiterst effectief. ZVV Beringe bleef een flinke basis werklust op de mat leggen en uiteindelijk resulteerde dit toch in een treffer. Wie anders dan Jeroen Verkennis werd de maker. Met nog 8 minuten op de klok en een vliegende keeper in de persoon van Marco Daniels werd er voor de overwinning gestreden. Echter slechts één minuut na Jeroen's treffer kwam Bristol Team weer op 1-5. De overwinning was ver weg én zeker wanneer er ook nog een strafschop gemist werd. Na een handsbal werd de bal op de stip gelegd, maar de keeper lag in de goede hoek. Richting de eindfase werd het toch nog even spannend, want Jeroen Verkennis kreeg het nog op zijn heupen. Onze spits trof in minuut 37 en 38 doel, waardoor er ineens hoop aan de horizon gloorde. Helaas bleek deze van korte duur, want tijdens het nemen van alle risico's werd het doel open gelaten. Noel van Kaam schoot Bristol Team in de laatste minuut naar een overwinning met een schot van eigen helft.

    ZVV Beringe/Second Go Electro speelde een van haar slechtste helft in het eerste bedrijf en wist dit na rust niet meer te corrigeren. Werk aan de winkel voor de mannen, maar nog altijd een puike vierde plek op de ranglijst achter de 3 koplopers. Bristol Team & ZVC Veenendaal zijn onze mannen wel tot 1 punt genaderd en laat ZVC nu net de laatste tegenstander voor de winterstop zijn. Op 16 december komt ZVV Beringe in actie in Veenendaal.