• Onze mannen hebben een tweede nederlaag in de Eerste Divisie geleden. In de derde wedstrijd bleek het hoog aangeschreven ZVG/Cagemax 1 met 3-5 te sterk. Geen schande, want ZVG 1 geldt als een van de titelkandidaten en heeft met Zerouali zelfs een Nederlands international op het veld.

    ZVV Beringe/Second Go Electro begon wel goed aan de wedstrijd, want al snel stonden onze mannen op een 2-0 voorsprong door snelle uitbraken. De doelpunten werden gescoord door Marco Daniels en Jeroen Verkennis. Toch bleef het tegenhouden tegen deze sterke tegenstander. De bezoekers hanteerde een hoog baltempo en probeerde de opbouw te verstoren. Na de aansluitingstreffer van ZVG had ZVV Beringe nog kansen om de voorsprong uit te breiden, maar deze werden niet benut. Voor rust kwamen de bezoekers ook nog terug tot 2-2. Na rust kwam ZVV Beringe weer snel op voorsprong door een doelpunt van Ilias Amhaouch. In het restant van de wedstrijd bleef ZVG aanzetten onder leiding van spelmaker Zerouali. In minuut 25, 28 en 30 werd het verzet van ZVV Beringe gebroken, waardoor de bezoekers op voorsprong kwamen. 3-5 bleek ook de eindstand.

    ZVV Beringe kan ondanks de nederlaag terugkijken op een goede pot, waar het meer aan het voetballen kwam dan een week eerder. Een stunt bleek er net niet in te zitten, maar dat was geen schande tegen deze sterke tegenstander. Volgende week gaan onze mannen op bezoek bij het nog ongeslagen ZVV Kroeven 1.