• We zijn verheugd om jullie te informeren over de lancering van onze gloednieuwe webshop! Vanaf nu kunnen jullie alle ZVV Beringe merchandise gemakkelijk en snel online bestellen. Of je nu op zoek bent naar het nieuwste polo, vest, tas of sokken, je vindt het allemaal in onze webshop. De website vind je eenvoudig via de volgende link: ZVV BERINGE / ZVV BERINGE (erima.shop)

    Een speciale dank gaat uit naar Erima, onze partner die deze webshop mogelijk heeft gemaakt. Na het plaatsen van je bestelling zijn de producten op te halen bij Meeuwis Meijel.

    ACTIE - 20% KORTING OP GEHELE COLLECTIE

    Om de lancering van onze webshop te vieren, hebben we een speciale actie. Tussen 22 en 30 november ontvang je maar liefst 20% korting op alle artikelen in de webshop. Het is het perfecte moment om je ZVV Beringe collectie uit te breiden of om het ideale cadeau te scoren voor mede-supporters.

    Dus, neem snel een kijkje op onze webshop, vul je winkelmandje en profiteer van deze geweldige actie. We kijken ernaar uit om jullie allemaal in de nieuwste ZVV Beringe gear te zien schitteren!