• Onze historie

    ZVV Beringe is opgericht in 1990. In het eerste seizoen werd er met één team gestart in de officiële KNVB zaalcompetitie. Al snel bleek er in Beringe veel interesse te zijn voor deze sport en een tweede team volgde een jaar na de oprichting. De eerste seizoenen werden de thuiswedstrijden gespeeld in Meijel en Neer. Vanaf seizoen 1998/1999 werden de wedstrijden gespeeld binnen de eigen gemeente 'Helden'. Na een uitstap van enkele jaren in sporthal de Heuf worden alle thuiswedstrijden weer gespeeld in sporthal Piushof. In deze jaren is het ledenaantal ook sterk gegroeid, mede door de komst van damesteams en meerdere herenteams. Op dit moment bestaat onze vereniging uit 7 herenteams.

  • In 2008 is ZVV Beringe gestart met jeugdzaalvoetbal. Een mooie ontwikkeling, waarbij de club de continuïteit van het niveau kan waarborgen. Talentvolle spelers uit Helden, Meijel, Grashoek, Beringe, Panningen, Baarlo, Reuver en zelfs Tegelen wisten in de afgelopen jaren de weg naar onze club te vinden. Na de oprichting kende onze jeugd vele successen zoals winsten op internationale toernooien, districtskampioenschappen, officieuze Nederlands Kampioenschap en top noteringen op het officiële Nederlands Kampioenschap. Daarnaast zijn onze spelers ook meermaals gescout voor KNVB districtsteams en later zelfs Jong Oranje. 

    Mede door een uitstekende ontwikkeling van onze jeugd en het inpassen van talentvolle spelers uit de regio heeft Zvv Beringe 1 de afgelopen jaren successen weten te boeken. De kersen op de taart zijn tweemaal winst van de districtsbeker en de promotie naar de Eerste Divisie, het tweede niveau van Nederland. Naast het eerste team beschikt Zvv Beringe op dit moment over zes andere seniorenteams. ZVV Beringe 2 komt uit in de Topklasse en speelt met jonge talentvolle spelers uit o.a. Helden, Panningen en Beringe. ZVV Beringe 3 tm 7 focussen zich op de eerste, tweede en derde helft van onze mooie sport!