• WK PloeteRun

  Tussen 2015 en 2020 heeft Zvv Beringe het WK PloeteRun in Beringe georganiseerd. het WK PloeteRun is een mud run in het agrarische achterland van Beringe. Op deze wijze bracht de vereniging een uniek evenement naar Beringe. Deelnemers moesten samen over een uitdagend parcours door de modder en zullen daar diverse hindernissen zoals klimmuren, hooibalen, tractorbanden en touwnetten tegenkomen.
   
 • Boarding Soccer toernooi

  In het verleden heeft ZVV Beringe een toernooi voor teams uit de regio georganiseerd, waarbij gespeeld werd op een zaalvoetbalveld met boarding. Na enkele buitenedities is het toernooi veranderd naar een indoor toernooi. De boarding rond het veld zorgde voor snel, aantrekkelijk spel met veel doelpunten. 

 • Top C jeugdtoernooi

  In het verleden heeft ZVV Beringe voor Top jeugd talenten zaalvoetbaltoernooien georganiseerd. Jeugdteams van grote nationale en internationale clubs zoals Schalke 04, Borussia Dortmund, KRC Genk, PSV, VVV en Bayer Leverkusen hebben allen deelgenomen.

 • G-voetbal toernooi

  In het verleden heeft ZVV Beringe een toernooi voor verstandelijk gehandicapten spelers georganiseerd. Met deelnemende teams uit o.a. Venlo, Panningen, Deurne, Oss en Sittard werd het een feest met teams uit de regio. Na afloop werd het altijd een feest, waarbij het zelfs in een gezamenlijke polonaise kon eindigen.