• Het is alweer even geleden, maar 24 maart mochten we voor de 2e keer de reis maken naar sporthal de Wetteling in Venray. De 1e keer lieten we 3 belangrijke punten liggen, tijd om ons te revancheren dus. Dit keer tegen het lager geklasseerde Coronaas 5.

  De 1e helft verliep moeizaam tegen de weer goed versterkte tegenstander. We mochten het spelletje maken en de tegenstander loerde op de counter. Normaal weten we er dan wel een paar in te leggen, maar de uitstekende keeper uit Venray hield zijn doel knap schoon. Helaas was het aan de andere kant na een spaarzame counter wel raak en zo gaan we met een 1-0 achterstand de rust in.

  Dit was niet volgens het spelbeeld, maar daar kopen we niks voor.
  In de rust wordt het strijdplan voor de 2e helft besproken en zo wordt de jacht op de 3 punten in gang gezet. We beginnen scherp met hoge druk en dit resulteert in vele kansen, maar nog geen doelpunt. Na slordig balverlies was het debutant Tieme die de keeper wist te verslaan en voor de gelijkmaker tekende. Nu erop en erover denk je dan, maar niks was minder waar. Vanaf de aftrap was het een onoplettendheid achterin die ervoor zorgde dat we weer van vooraf aan konden beginnen, 2-1. Gelukkig waren we de 2e helft veel sterker dan onze tegenstander, waardoor we redelijk snel orde op zaken konden stellen. Via goals van Willem, Kris, Tom en Delano liepen we snel uit naar 2-5 en was de wedstrijd wel beslist. nadat Coronaas hun 3e van de avond wist te maken schoten Tom en Delano hun 2e van de avond binnen en bepaalde de eindstand op 3-7.

  🎯 Doelpuntenmakers :
  Willem Hendrix 1x
  Kris Hermans 1x
  Tieme Janssen 1x
  Tom Wilmer 2x
  Delano Kemp 2x

  Met de punten in de tas snel terug naar de Pool, waar deze vrijdagavond weer een goede portie gezelligheid op ons stond te wachten. Jullie kennen het vaste riedeltje wel over de dobbelstenen en lutjes. Ook werd er weer voldoende gedronken en gegeten. Tijd om dit vanavond weer even dunnetjes over te doen als we spelen tegen ons eigen 6e.

  We trappen af om 20.00 ipv 21.00 dus zorg dat je op tijd bent! Na afloop zullen we bij Danny weer de nodige alcoholische versnaperingen verorberen. 𝗢𝗼𝗸 𝗱𝗮𝗮𝗿 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝗷𝘂𝗹𝗹𝗶𝗲 𝘃𝗮𝗻 𝗵𝗮𝗿𝘁𝗲 𝘂𝗶𝘁𝗴𝗲𝗻𝗼𝗱𝗶𝗴𝗱! 🍻

  Mpartz Motorparts B.V. 60Seven Panningen De Hopspot Second Go Electro Primera Panningen Cafe de Pool De Knipperic