• Dinsdag 5 september moest ZVV Beringe 4 voor het eerst aantreden in het nieuwe seizoen. De eerste bekerwedstrijd in Horst stond op het programma tegen Wittenhorst 1. Geen onbekende tegenstander voor de mannen van Beringe. Door de afwezigheid van een aantal mannen (blessures / trainen veld / darten) ging Erwin Pijnenburg mee als extra speler.

    De mannen begonnen scherp aan de wedstrijd en binnen 10 minuten stond er al een 0-3 tussenstand op de borden. Daarna zakte het wat in en na een 0-4 voorsprong kwamen de mannen uit Horst iets terug doordat ze twee keer mochten scoren. Voor rust bracht ZVV Beringe de ruststand van 2-5 op het scorebord.

    Na rust pakte we de draad weer op en al snel stonden de mannen uit Beringe weer ver voor 2-7. Daarna zakte het helemaal in bij de mannen van Beringe en werd het op het einde nog spannend, daar immers bij een gelijke stand meteen penalties genomen moesten worden. Zover kwam het uiteindelijk niet en kwam de eindstand 6-7 op de borden.

    ZVV Beringe is door naar de volgende ronde van de beker welke of in oktober of eind november gespeeld gaat worden. Tegen wie dat is nog de vraag. πŸ‘€

    De derde helft vond zoals gewoonlijk weer plaats in Cafe de Pool en zoals jullie weten verloopt die altijd top.
    Komende maandag spelen de mannen hun eerste competitiewedstrijd in Piushof tegen FC Coronaas 6 uit Venray. Aanvang van die wedstrijd is 21.00 uur. Hopelijk kunnen we jullie dan verwelkomen om ons team aan te moedigen! πŸ”΅βšͺ️