• Het zit er weer op. Het seizoen is ten einde. En hoe kun je het seizoen beter afsluiten dan met 3 punten? Nou, met 3 punten en 3 hele goede helften natuurlijk!

  Tigers Venlo kwam op bezoek. Een tegenstander die wekelijks traint, spelers heeft die dit seizoen al vele wedstrijden speelde in de eredivisie en eerste divisie en gewoon heel goed kunnen voetballen. Een ouderwets potje countervoetbal voor onze mannen dus.

  Dat we vandaag niet veel de bal zouden hebben werd al snel duidelijk. De handbalverdediging werd opgetrokken en het loeren op fouten kon beginnen. Deze fouten werden er in de 1e helft maar weinig gemaakt, maar het tempo lag bij de tegenstander niet bijster hoog, waardoor Tigers zelf ook niet tot grote kansen kwam. De Sep Leijten van Tigers probeerde herhaaldelijk te coachen met de wijze woorden spelen-lopen-spelen-lopen, maar ook dit wist het verschil niet te maken. Het zou kunnen dat hij niet goed werd verstaan, omdat de beste man 50 minuten bezig was met tanden flossen. Aan het einde van de 1e helft maakte Tigers toch eindelijk een foutje. Deze wist Kris meteen af te straffen en zo gingen we zelfs met een 1-0 voorsprong de rust in. 🤯

  De 2e helft hetzelfde spelbeeld, alleen wist Tigers het tempo nu wel wat hoger te leggen. Hierdoor kwamen ze tot grotere kansen, maar ging er ook meer mis, waar wij weer van konden profiteren. Toch was het de tegenstander die na een goed schot op gelijke hoogte kwam. Even billenknijpen en niet verslappen dus. Dat lukte meer dan prima, want al snel was daar Bas, die na een slimmigheidje bij een intrap de bal binnenschoot. De koek kon niet op, want in een kort tijdsbestek wist Kris 2 keer op aangeven van Thom de score uit te breiden naar 4-1. Hierna ging Tigers met meevoetballende keeper spelen. Dit werd optimaal benut door Kris, die de 5-1 in een leeg doel wist te werken. De vermoeidheid sloop hierna in de benen en het werd nog meer tegenhouden. Hier had Tigers met 5(!) wissels beduidend minder last van. De man-meer-situatie leverde de bezoekers nog 2 doelpunten op, maar verder kwamen ze niet. We sluiten het seizoen af met een knappe 5-3 overwinning! 🥈

  Op naar de Pool dus! De laatste 3e helft van het seizoen kon natuurlijk niet ontbreken, dus dat laten we natuurlijk niet gebeuren. De knuppels werden rijkelijk gevuld, de snacks waren al op voordat ze op tafel stonden en de dobbelstenen vielen deze keer voor Delano de verkeerde kant op. Als uw motoronderdelen van Mpartz een dagje later arriveren dan gewend, dan komt dit door de vele atjes van gisteren. Zelfs Jeroen van Primera Panningen kwam nog even langs. Helaas was Joep van De Hopspot niet van de partij. .

  Het seizoen komt ten einde, maar geen paniek. Ook in de zomer zullen we van ons laten horen. Zo zullen we ons nog wel eens geven aan een actief teamfeest bij Limburgs Uitje , zullen er vele versnaperingen verorberd worden bij de Cafe de Pool.

  Wie weet komt er ook nog wel transfernieuws aan dus stay tuned! 👀

  𝙄𝙠 𝙬𝙞𝙡 𝙖𝙡𝙡𝙚 𝙫𝙤𝙡𝙜𝙚𝙧𝙨, 𝙨𝙪𝙥𝙥𝙤𝙧𝙩𝙚𝙧𝙨, 𝙞𝙣𝙫𝙖𝙡𝙡𝙚𝙧𝙨, 𝙀𝙧𝙞𝙘 𝙈𝙖𝙣𝙙𝙚𝙧𝙨 𝙚𝙣 𝙣𝙖𝙩𝙪𝙪𝙧𝙡𝙞𝙟𝙠 𝙖𝙡𝙡𝙚 𝙨𝙥𝙤𝙣𝙨𝙤𝙧𝙚𝙣 𝙗𝙚𝙙𝙖𝙣𝙠𝙚𝙣 𝙫𝙤𝙤𝙧 𝙬𝙚𝙙𝙚𝙧𝙤𝙢 𝙚𝙚𝙣 𝙜𝙚𝙨𝙡𝙖𝙖𝙜𝙙 𝙨𝙚𝙞𝙯𝙤𝙚𝙣!

  De groeten! 🔵⚪️🔵