• Beste lezers,

  Normaal verwachten jullie vandaag een iets andere post, want maandag hoort natuurlijk matchday te zijn. Helaas is dat deze week niet het geval en spelen we vrijdag pas weer een uitwedstrijd tegen Coronaas 5. Wel hebben jullie het verslag van vorige week nog te goed. πŸ˜‰

  Over de 1e helft kan ik erg kort zijn: Hier weet ik niks vanaf. De verslaggever was het knappe gelijkspel van ZVV Beringe 2 nog aan het vieren tegen aanstaand kampioen Tigers Roermond. Dit ging gepaard met een uitgebreide nabeschouwing over het afgelopen seizoen en met een lekkere versnapering, waar er later in de Pool nog meer van zouden volgen. Ruststand weet ik dan weer wel: 4-0. 3x kris en 1x Willem. Het schijnt een vrij eenzijdige wedstrijd te zijn, waar tegenstander Gastronoom weer met een meevoetballende keeper speelde. Tip van Flip: Niet doen als je keeper niet kan voetballen.

  De 2e helft was de reporter weer op zijn post en de eerste 15 minuten was het veelbelovend. We maakten er netjes 5 bij en kregen er slechts 1 om de oren, mede dankzij goed keeperswerk van Jelle, die vanuit het 5e was ingevlogen. De laatste 10 minuten was het zoals wel vaker bij ons niet zo best. Als de wedstrijd gespeeld is sluipt er wel eens wat gemakzucht in en dan willen we het nog wel eens laten lopen. Niet leuk voor de keeper van dienst, maar eigenlijk interesseert het ook geen klote, want de punten zijn dan al binnen en op doelsaldo komt toch geen ploeg die onder ons staat in de buurt. Ook nu krijgen we er nog 3 tegen, wat de uitslag bepaald op 9-4. Doelpuntenmakers in de 2e helft: 4x Kris en 1x Delano. Verder opvallend: Keeper Stan was niet in staat om te keepen, maar als veldspeler kon hij alsnog een rol van betekenis spelen. Een goaltje zat er niet in, maar verder wederom een puike pot van onze captain!

  De 3e helft begon rustig. De knuppels werden genuttigd en de broodjes smaakte weer prima. Toen deze bij iedereen in de maag zaten was het tijd voor de lutjes. Deze werden ingeruild voor dobbels en kaarten en zelfs de dartpijlen werden uit de kast gehaald. Tegen de klok van 02.30 ging iedereen voldaan huiswaarts na wederom 3 geslaagde helften.

  Komende vrijdag zien we jullie graag in de 3e helft bij Cafe de Pool !

  Tot dan! 🍻