• U heeft het vast al gemist, het verslag van de vorige wedstrijd.. Dat het verslag op zich heeft laten wachten heeft meerdere redenen. De eerste en belangrijkste is de luie en vergeetachtige reporter. Hierdoor zal hij de boetepot wederom moeten spekken! Dit blijkt na maandag avond geen enkel probleem voor hem te zijn.. Hier later meer over!

  Nu door naar de wedstrijd. om 19.30 uur komen de mannen van ZVVBier bij elkaar in de kapsalon van De Knipperic voor een kop koffie! Gisteren hadden de mannen namelijk een belangrijke wedstrijd tegen de nog ongeslagen nummer 1 TZR Fermonia Boys . De wedstrijd zal gespeeld worden in Swalmen. Om 19.45 uur is het dan zo ver en vertrekken we vol strijdlust richting Swalmen. Daar aangekomen is het snel om kleden, daar we eerst nog individueel op de foto moesten voor een telefoonhoesje waarbij onze celebrations op komen. Straks ook nog te bestellen is bij Second Go Electro voor de liefhebbers. 😉

  Om 20.30 uur is het dan zover. Aanvang van de topper tussen de nummer ÊÊn en twee, of te wel tussen TZR Fermonia Boys 3 en ZVVBier. In het begin is het aan beide kanten wat aftasten, maar al snel begint het een spannende pot te worden waarbij het alle kanten op gaat. Het is Fermonia Boys die als eerste weet te scoren uit een snelle combinatie 1-0. Daarvoor waren de mannen van Beringe al een paar keer dicht bij de openingstreffer geweest, maar telkens stond of de paal of de keeper in de weg. Toch lieten ze het koppie niet hangen en komen goed terug door een doelpunt van Kris, 1-1 op aangeven van Bjorn Korsten . Dit is dan ook meteen de ruststand.

  Na rust wordt het tempo nog maar eens opgevoerd aan beide kanten en zijn het de mannen van Beringe die op een 1-2 voorsprong komen door een schitterende doelpunt van Thom Engels op goed aangeven van Bjorn. Toch komt Fermonia Boys weer goed terug en maken ze de 2-2.
  ZVVBier gelooft in een stunt en de mannen weten het doel van Fermonia goed te vinden. Door twee belangrijke doelpunten van Kris komen de mannen van Beringe zelfs met 3-5 voor te staan. Er moeten dan nog 10 minuten gespeeld worden. Fermonia laat het er niet bij zitten voert de druk op de mannen op en laat de keeper mee komen. Ze komen zelfs weer terug tot 5-5. Het blijft daarna spannend tot de laatste seconde voor beide kanten maar uiteindelijk is dit ook de eindstand.

  đŸŽ¯ Doelpuntenmakers: Kris 4x, Thom 1x.

  Voor de meegereisde toeschouwers een mooie pot om bij te zijn geweest. Voor ons een kleine teleurstelling, maar uiteindelijk wel een terechte uitslag!

  Na de wedstrijd snel douchen en op naar Cafe de Pool , je kent het wel het bekendje riedeltje. Halve liters, de lutjes, het rad draaide wederom op volle toeren (en net te vaak met shotjes), de snacks met zalf gingen naar binnen als haring met uitjes en werd er nog lang werd nabesproken over de spannende clash! Onze nieuwe sponsor De Hopspot van Joep Daemen sloot gezellig aan bij de 3de helft!
  Tegen de klok van 1 vertrokken Danny van Lier , Kris Hermans en Melle Janssen nog naar de speeltafels om nog wat biljetten binnen te harken. Waar Danny eindigde waarmee hij begon kon het geluk voor Kris en Melle niet op. De dames achter de tafels mochten er zeker wezen en ook de chips werden geregeld op de goede getallen gezet. Nummer 11 en Appie Nouri bleken goud waard en zo gingen de mannen met een leuke fooi huiswaarts. 🎰💰

  Eerstvolgende wedstrijd is op maandag 23 januari in Piushof tegen Inter '80 1. Aanvang 21.00 uur. 👀