• Waar vanavond de allerlaatste wedstrijd op het programma staat speelde we afgelopen vrijdag al de laatste uitwedstrijd van het seizoen. In Swalmen namen we het op tegen laagvlieger Tornado 2. In de thuiswedstrijd schoten we er maar liefst 17 in tegen deze tegenstander, dus vol vertrouwen begonnen we aan de wedstrijd.

  In de eerste helft begonnen we matig. We stonden veel onder druk en het was Tornado dat het spelletje wist te maken. Dit werd vooraf niet verwacht natuurlijk, maar de tegenstander had de zaakjes duidelijk beter voor elkaar dan eerder dit seizoen. Gelukkig voor ons was Tornado niet bij machte op het balbezit om te zetten in grote kansen en als dit dan wel eens gebeurde stond Stan goed op zijn post. In deze helft weet Kris in de counter wel nog 3 keer op doel te schieten. Deze gaan er wel alle 3 in tegen de invalkeeper en zo gaan we tegen de verhouding in met een 0-3 voorsprong rusten.

  In de 2e helft wisselde de tegenstander van keeper en ging het nog iets sneller druk zetten dan ze eerst al deden. Dit resulteerde in grotere kansen, maar ook voor ons in de omschakeling. Al snel in de 2e helft krijgen we kansen om de voorsprong te vergroten en uiteindelijk is het Melle die de 0-4 in de touwen schiet. Niet veel later is het de beurt aan Thom, die de 0-5 en daarmee de beslissing op het scorebord brengt. Nadat Tornado de 1-5 wist te scoren deed Kris er wederom weer 3 bij. Alleen was er hiervan wel 1 in het eigen doel. De wedstrijd kabbelde voort en beide teams wisten nog 2 keer te scoren. Tieme was de gevierde man op het einde met 2 doelpunten. Dit bracht de eindstand op 4-9 en zo keerde we weer met de volle mep huiswaarts.

  Dit huiswaarts is natuurlijk bij Cafe de Pool , waar de nodige versnaperingen alweer klaar stonden.
  🍻
  De kaarten werden alweer uit de spellenkast gehaald en al snel lag het vierkantje op tafel. Vele biertjes werden nog genuttigd en de spellenkast werd goed gebruikt. de bierpong tafel werd van stal gehaald en onze Pinda wist zelfs een gek te vinden om tegen hem te dammen. Moe en voldaan keerde we laat in de nacht huiswaarts.

  Vanavond nog een laatste 3 helften volle bak en dan kunnen de batterijen weer opgeladen worden voor volgend seizoen.

  𝐙𝐨𝐫𝐠 𝐝𝐚𝐭 𝐣𝐞 𝐞𝐫 𝐧𝐨𝐠 𝐞𝐞𝐧 𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬𝐭𝐞 𝐤𝐞𝐞𝐫 𝐛𝐢𝐣 𝐛𝐞𝐧𝐭 𝐝𝐢𝐭 𝐬𝐞𝐢𝐳𝐨𝐞𝐧! 🔵⚪️🔵