• Afgelopen woensdag stond de wedstrijd tegen het vaandelteam van Interยด80 op het programma. Een krappe selectie reisde af naar Tegelen, waar het om 20.30 aftrapte op jacht naar de eerste drie punten. Zonder Job, Melle (blessures) en Willem (karten.. ja u leest het goed, karten..) waren afwezig, waardoor Bjorn werd opgetrommeld om een potje te voetballen. Bjorn die op maandag met het 7e speelde, woensdag met ons en zaterdag schijnt hij met het 1e een leuk potje te ballen tegen Fermonia Boys. Zo is Bjorn, na Kris, het volgende sletje van de vereniging!

    De reporter van dienst moest al vanaf het begin scherp zijn, iets wat ze bij Inter'80 duidelijk nog niet waren. Binnen 5 seconden lag de bal voor het eerst in het netje door Bas. Iedereen dacht hierna dat dit een 'walk in the park' zou worden, maar niets was minder waar. De wedstrijd kantelde, waar de aanvoerder van de thuisploeg een groot aandeel in had. De beste man was misschien stijf links, maar als hij uit kon draaien en schieten was het kassa. Zo stond het na een kleine 10 minuten ineens 1-1 door een schot van 20 meter in het winkelhaakje, welke goalie Stan niet gezien heeft, maar alleen gehoord. Deze klap moest even verwerkt worden, maar dit lukte totaal niet. Binnen 4 minuten was het 3-1 voor de thuisploeg en 5 minuten voor rust zelfs 4-1. Hierna besloot ZVVBier toch maar eens hoog druk te zetten op de tegenstander, die maar 1 wissel ter beschikking hadden (soms 1,5). Dit resulteerde meteen in legio mogelijkheden, waarvan Bas er 2 tot doelpunt wist te promoveren. Waar Melle 2 halve liters had beloofd aan iedereen die een hattrick maakte had onze kale vriend deze bij de rust al binnen, chapeau!

    De 2e helft gingen we door met het drukken op de tegenstander, en met succes. De gehele 2e helft was eenrichtingsverkeer. Hier kan ik over elke goal een verhaaltje gaan schrijven, maar dan zijn jullie morgen nog aan het lezen. uitslag: 5-11, doelpuntenmakers 2e helft: Kris 4x, Tom 2x, Thom en Bjorn. Hierbij wil ik wel vermelden dat Thom 4 assists gaf, niet dat jullie denken dat die het aanvallen verleerd is.

    Waar de 3e helft plaats vond hoef ik natuurlijk niet meer te vermelden. Dit keer geen Danny achter de goudgele kraan, maar vrouwelijk schoon. Misschien ook iets voor op de maandag? Melle loste zijn schuld af in halve liters, Mario karter Mulder gaf een rondje, de snacks smaakte heerlijk en de biljart is alweer bijna toe aan een nieuw laken. De nodige uurtjes verstreken, ook voor ene Joey Jansen, die de helft van zijn nachtrust al in de kroeg had gehad. Leider Marc verloor een potje met de lutjes en draaide natuurlijk een lekkere pitcher voor de beste man zelf. Deze schoot naar binnen alsof het een shotje was en zo kon chef trainer voldaan huiswaarts. De laatste spelers verlieten rond 2.45 de toko om richting het nestje te paraderen met de eerste 3 punten op zak. Wat zullen de mannen lekker geslapen hebben en wat zullen de mannen met een duf gevoel wakker zijn geworden! Ook wil ik iedereen even waarschuwen: gooi de eerste tijd geen geld in de gokkast bij de Pool! Naar verluidt heeft goalie Stan aka GokKoning deze tot de laatste cent leeggetrokken.
    Als laatste een oproep om komende maandag om 19.00 aanwezig te zijn. Dan spelen we de nieuwe klassieker tegen ZVVBeringe 5! Een op papier spannende pot met een zeker spannende en spetterende 3e helft!

    We hopen jullie allemaal al deze 3 de helften te zien, om zo samen met ons van deze kelderklassekraker een topavond te maken!! ๐ŸฅŠ๐Ÿป