• Na een tijdje afwezig te zijn geweest laat de reporter zich toch maar weer eens horen met een verslag. Deze keer zelfs van 2 wedstrijden. Het tweeluik tegen Panningen werd een aantal weken geleden al gespeeld. Door een gebrek aan tijd, motivatie en inspiratie bleef het toch even stil. Er is dan ook niemand die deze taak een keer over kan/wil nemen en dan blijft het dus een tijdje stil. Mijn excuses hiervoor.

  Eerlijk gezegd moet ik ook zeggen dat de herinneringen aan de 1e wedstrijd van het tweeluik al niet meer zo actief zijn, dus ik daar kort over kan zijn. Er werd voor het eerst niet gewonnen na de coronabreak, maar een gelijkspelletje werd toch nog uit het vuur gesleept. Na een rode kaart aan Panningse zijde en doelpunten van Tom, Thom, Bas en Melle werd het 4-4.

  2 Weken later stond de return op het programma, met deze keer ZVVBier met het thuisvoordeel.
  Door de vele aanmoedigingen wisten we deze keer wel te winnen en wel met 9-2. Die greune effe lekker aafgedruugd! Doelpunten deze keer van Job 3x, Lucas en Thom 2x en Max en Delano 1x.
  Dit resulteerde in een prima 3e helft, waar Danny (zonder polo..) de nodige knuppels wist te tappen en de lutjes weer aardig over de biljarttafel en richting het rad gingen. Dit kan ik wel elke week blijven schrijven, maar dat gaat natuurlijk voor zowel schrijver als lezer vervelen.

  Vandaar dat we het vanavond eens iets anders aanpakken. Met een vol programma met om 19.00 het 5e, om 20.00 het 3e en ZVVBier om 21.00 is het al de moeite om eens te komen kijken. Heeft u er dan nog geen genoeg van is dit jullie kans om eens een derde helft met ons mee te beleven. Deze laatste keer van dit seizoen gaan we de tent bij Cafe Manders op de kermis nog eens helemaal binnenste buiten draaien en ervoor zorgen dat deze kermis maandag niet snel vergeten zal worden.
  Met Marleen Rutten op het podium (hopelijk niet te vroeg) is er zelfs voor de mannnen nog iets om naar te kijken. Voor de dames hebben we Marc natuurlijk!!

  Dus komt u allen naar Piushof en maak daarna met ons de oversteek naar Egchel! tot vanavond! 🍻🥳